U sportskoj dvorani 3. Međunarodni memorijalni turnir “Fikret Fazlić -Fikro” *Arhiva

ObavještenjaSport

STK”Hašim Spahić” Ilijaš organizuje 3. Međunarodni memorijalni turnir “Fikret Fazlić -Fikro” , u znak sjećanja na istaknutog stonoteniskog trenera .

Turnir će biti odigran u subotu 07.04.2018. godine sa početkom u 09,00 sati za takmičare u mlađim kategorijama , a od 10,30 sati za ostale kategorije.

Turnir se igra u kategorijama ; kadeti, kadetkinje, kategorija 30-39, veterani 40-49, veterani 50-59, veterani 60 i veteranke .

Prijave do četvrtka 05.04.2018. godine do 12,00 sati.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 490, Dopisnici 16, Slike: 1265
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.