U toku radovi na asfaltiranju puta u Donjoj Luci *Arhiva

Ilijaš

Prije nekoliko dana počeli su radovi na asfaltiranju transfernog puta u Donjoj Luci. Ovaj put spaja Donju Luku sa Ribarićima.

Put je djelomično asfaltiran osim nekih 300 metara koji će, kako kažu mještani nakon dužeg perioda tek sad da bude kompletiran. U više navrtata mještani su sami ovu dionicu nasipali kako bi koliko toliko sanirali rupe koje u toku kiša postanu problem za pješake.

Zahvaljujemo se Općini Ilijaš što je uvidjela važnost ovog dijela Luke i što će olakšati kretanje kako vozila tako i pješaka .

Radovi bi trebali biti završeni u roku od 30 dana.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 76, Arhivirano: 547, Dopisnici 17, Slike: 1372
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.