U toku radovi na uređenju dionice puta koji spaja Podlugove i Vratušu *Arhiva

Ilijaš

U podlugovima je radova sve više, ovog vikenda počelo je pripremanje za asfaltiranje dionice puta koji spaja Podlugove sa Vrtatušom tačnije od bilproma prema  Vratuši.

Radove izvode firme Pele d.o.o. Podlugovi i Halilović d.o.o. Ilijaš.

Dužina puta koja će se asfaltirati je 600  metara dok će širina biti 3 metra.

Novčana sredstva za ovaj projekat u iznosu od 318.000 KM je obezbijedila Općina Ilijaš na čelu sa načelnikom Akofom Fazlićem.

Molimo sve građane koji koriste ovu dionicu puta da imaju strpljenja i razumijevanja prema izvođačima radova do završetka istih.

Više slika pogledajte na našoj Facebook Stranici OVDJE.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 76, Arhivirano: 547, Dopisnici 17, Slike: 1372
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.