Udar na sirotinju: Paketom od 15 km do glasa *Arhiva

IlijašVideo

Poznata nam je činjenica da se svake godine uglavnom pred izbore a najviše u mjesecu predizborne kampanje daje i šakom i kapom.

Sirotinja je bila žrtva koja je uvijek ispaštala 4 godine zbog paketića koji im stranka uvali još to i medijski pokrije kako su podijelili pomoć ugroženim i sl.

Pratit ćemo ovakve i slične događaje na području Ilijaša posebno u narednih mjesec dana. Vama donosimo video Ćamila Durakovića koji govori upravo o tim paketima.

Pristajete li da budete “roba” koja košta 15-20KM, kolika je i vrijednost tih paketa koje nude u zamjenu za vaš glas?

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 76, Arhivirano: 547, Dopisnici 17, Slike: 1372
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.