Upozorenje iz Željeznica FBiH *Arhiva

BiHObavještenja

JP Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine  u periodu od 14.05. do 25.05.2018.godine vršit će suzbijanje korova i trave herbicidom u pojasu širine 8,0 m lijevo i desno od ose pruge 12.Bosanski Šamac-Sarajevo, na dionici Lašva-Sarajevo Putna.

Herbicid će se koristiti u razblaženom stanju (prema uputstvu proizvođača), ali zbog predostrožnosti, upozorava se stanovništvo da se ne kreće i da zabrane kretanje svojih životinja u navedenom periodu u zoni rada i sedam  dana poslije.

Eventualne posljedice, nastale nepoštivanjem ovog upozorenja, JP Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine neće snositi.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 97, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1313
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.