Uskoro proširenje puta u Industrijskoj zoni Luka

Ilijaš

Ovih dana trebali su početi radovi na proširenju puta u MZ Luka (Industrijskoj zoni “Luka”) u dužini od 400m. Vrijednost radova je 400.000,00 KM.

Sredstva za realizaciju projekata obezbjeđena su u Budžetu Općine Ilijaš, a projekti se realizuju putem Službe za saobraćaj, stambeno-komunalne poslove i građenje Općine Ilijaš.
Postupkom javne nabavke za izvođenje radova kao najpovoljniji ponuđač izabrana je firma GEO-PUT D.O.O. Maglaj.

Mjesec dana nakon što je GEO-PUT D.O.O. Maglaj potpisao sa Općinom Ilijaš ugovor o izvođenju radova, radovi na proširenju puta još nisu počeli.

Napominjemo da je proširenje ovog puta značajno za Industrijsku zonu Luka gdje će se olakšati pristup svim objaktima i firmama koje se tu nalaze.

Više detalja donosimo uskoro.

IlijašNet - ilijas - Uskoro proširenje puta u Industrijskoj zoni LukaIlijašNet - ilijas - Uskoro proširenje puta u Industrijskoj zoni Luka

 

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.