Rok za prijave je 21.12.2017. godine do 16:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da imate u vidu vrijeme prijave.
Počele prijave na besplatnu  edukaciju “Pisanje CV-a i motivacionog pisma“

U okviru projekta  “Edukativne radionice u MZ Mrakovo”,Omladinska organizacija “Iskoristidan – Carpe Diem”organizuje besplatnu jednodnevnu edukaciju na temu: “Pisanje CV-a i motivacionog pisma“koja će se održati  23.12.2017. (subota) u prostorijama MZ Mrakovo – Ilijaš, u periodu od 10:00 do 16:00 sati.

Jedan od najvažnijih elemenata za apliciranje na radno mjesto, stipendiju, akademski program ili poslovni plan, je priprema efikasnog CV-a i motivacionog pisma.Šta napisati, kako se pripremiti, šta je popratnopismo, koja pitanjaće vam postaviti  i kako na njihodgovoriti, zbog čega me (ne) zovu na razgovor?

Polaznici edukacije će kroz praktičan rad i primjere imati priliku upoznati se sa temama: kako se piše CV, našta treba obratiti pažnju prilikom razgovora zaposao, kako se pripremiti, obući, šta je neverbalna komunikacija, koja pitanja se mogu očekivati na razgovoru zaposao, kako aplicirati na radno mjesto i druge zanimljive teme.

Ko se može prijaviti:

  • Mladi (15 – 30 godina starosti)
  • Student i  srednjoškolci završnihgodina
  • Ostali pojedinci zainteresovani za usavršavanje tehnika predstavljanja poslodavcima i

investitorima

  • Prednost pri izboru imat će prijavljeni učesnici i z Mjesne zajednice Mrakovo.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila: oocarpediem14@outlook.com, popunjavajući Obrazac za prijavu. Za odabrane učesnike obezbjeđen je prevoz do prostorija MZ Mrakovo.

Rok za prijave je 21.12.2017. godine do 16:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da imate u vidu vrijeme prijave.

Kontaktosoba, brojtelefonai e-mail:

EnisaMešetović, tel.: 061 352 991,e-mail: enisa.88@hotmail.com

PRIJAVNI OBRAZAC ZA UČESNIKE EDUKACIJE cd