Vogošća: Zlato za Emina Haskića na Judo prvenstvu BiH *Arhiva

Sport

Emin Haskić, član Judo kluba „Vogošća“, osvojio je zlatnu medalju u kategoriji -55kg na Prvenstvu BiH za mlađu djecu i kadete koje je u subotu održano u Novoj Biloj. Pored njega nove medalje za Vogošćane osvojili su i Lejla Huremović (srebro u kategoriji -52kg) i Admir Hadžiabdić (bronza u kategoriji +90kg).
Takmičenje u Novoj Biloj održano je u organizaciji JK „Nova Bila“ i Judo saveza Bosne i Hercegovine a okupilo je više od 300 takmičara iz 40 klubova.

izvor: RTVVogošća.ba

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 490, Dopisnici 16, Slike: 1265
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.