Vremenska prognoza za srijedu, četvrtak i petak u BiH *Arhiva

BiH

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nekoliko predstojećih dana, a kako navode meteorolozi, očekuje nas i dalje promjenjivo vrijeme uz nešto više sunčanih intervala tokom srijede i petak.

Srijeda: u većem dijelu zemlje malo do umjereno oblačno sunčano vrijeme. Tokom dana, razvojem oblačnosti moguća je kiša i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu od 16 do 21, a najviša dnevna od 23 do 29, na jugu od 28 do 31 stepen.

Četvrtak: sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu od 16 do 21, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu od 28 do 32 stepena.

Petak: sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu od 17 do 22, a najviša dnevna od 26 do 31, na jugu od 28 do 33 stepena, saopćeno je.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 91, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1294
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.