16 medalja za Karate klub “Rašid Buća” sa turnira održanog u Vogošći *Arhiva

IlijašSport

Članovi Karate kluba “Rašid Buća” u subotu 06.10.2018. sa turnira održanog u Vogošći u Ilijaš su donijeli 16 medalja (2-zlatne, 4-srebrene i 8-bronzanih).

Na 10. Vogošća OPENU koji je okupio 600 takmičara iz 48 klubova iz Makedonije i BiH naš klub je predstavljalo 20 takmičara od toga je njih 16 osvojilo medalje.
Osvajači medalja su:

ZLATO (1.mjesto):
– Ilhan Ramić (borbe dječaci 8-9.g. -38.kg.)
– Alisa Hasanović (kate djevojčice OP 8.g.)

SREBRO (2.mjesto):
– Emina Brkic (borbe seniorke OPEN)
– Enela Šečić (borbe U21 -61.kg.)
– Muamer Kadrić (borbe dhečaci 2007.g. -40.kg.)
– Mehmrd Pašagić (kate dječaci OP 9.g.)

BRONZA (3.mjesto):
– Eldar Beha (borbe dječaci 8-9.g. -34.kg.)
– Mensur Begić (borbe dječaci 8-9.g. +38.kg.)
– Belmin Ramic (borbe dječaci 13.g. -45.kg.)
– Elmir Ramić (borbe juniori -76.kg.)
– Muhamed Pašagić (kate dječaci ŽP 7.g.)
– Amar Ličina (kate dječaci ŽP 8.g.)

Dok su učesnićke medalje osvojili:
-Aldin Fazlić; -Aldijana Ombašić; -Alma Ibišević; -Nermina Bektić;

Ekipu KK”Rašid Buća”-Ilijaš na turnitu su vodili treneri Adin Balta i Raif Buća, dok je Azmir Subašić bio delegiran za suđenje na pomenutom turniru.

TAGOVI:
/
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.