18 novih led rasvjetnih tijela za Sovrle *Arhiva

Ilijaš

U okviru projekta “JAČANJE ULOGE MJESNIH ZAJEDNICA U BiH” kojeg finansira vlada Švedske i Švicarske a provodi ga UNDP uz sufinansiranje općine Ilijaš,

15.08.2018.god. inžinjerka  ispred UNDP-a obišla je naselje Sovrle gdje će se ugraditi 18. novih led rasvjetnih tijela.

Ovo je drugi projekat koji će biti realizovan u mjesnoj zajednici Podlugovi sa donatorima vladama Švedske i Švicarske u saradnji sa UNDP-om.

Nakon javnog poziva kojeg je objavio UNDP-a, mi smo aplicirali sa projekatom da se uradi javna rasvjeta u naselju Sovrle, projekat je zadovoljio kriterije i prihvaćen je od strane komisije UNDP-a. U narednom periodu će se raspisati tender za odabir izvođača radova i odmah će se krenuti u realizaciju ovog projekta čija je vrijednost oko 20.000KM, kazao je koordinator na projektu ispred MZ Podlugovi Almir Špiodić.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.