19.-21.07.2018.: Manifestacija Dan tenka u Misoči *Arhiva

Obavještenja

Povodom obilježavanja Dana tenka 19. jula kada je u Misoči zarobljen prvi tenk u toku Odbrambeno-oslobodilačkog rata, bit će upriličen prigodan program.

PROGRAM OBILJEŽAVANJA GODIŠNJICE

19.07.2018. godine / četvrtak

  • 18:00 sati Okupljanje u haremu džamije u Misoči
  • 18:15 sati Polaganje cvijeća na šehidskoj česmi u Misoči
  • 18:45 sati Polaganje cvijeća na šehidskom mezarju G.Misoča
  • 19:15 sati Polaganje cvijeća na Memorijalnom spomen obilježju u haremu džamije u Misoči
  • 19:30 sati Kulturni program
  • 20:30 sati Akšam namaz i Tevhid
  • 21:30 sati Zabavni program

20.07.2018. godine / petak

  • 18:00 sati Turnir u malom nogometu za pionire

21.07.2018. godine / subota

  • 18:00 sati Turnir u malom nogometu za seniore, te dodjela nagrada
Autor članka je Redakcija sa 262 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.