22. Kantonalno takmičenje “Upozoravanje na opasnost od mina” *Arhiva

BiHDogađaji

22. Kantonalno takmičenje ekipa osnovnih škola iz programa “Upozoravanje na opasnost od mina” održat će se 17.11.2018. godine u OŠ “Malta”, ul. Marka Marulića br. 27 (Dolac Malta), sa početkom u 10,00 sati.

Za takmičenje su prijavljene ekipe (pobjedničke ekipe sa općinskih takmičenja) iz slijedećih škola/općina:

  • JU OŠ “Saburina” (Stari Grad)
  • JU OŠ “Silvije Strahimir Kranjčević” (Centar)
  • JU OŠ “Čengić Vila I” (Novo Sarajevo)
  • JU OŠ “Behaudin Selmanović” (Novi Grad)
  • JU Druga osnovna škola (Ilidža)
  • JU OŠ “Zaim Kolar” (Trnovo)
  • JU OŠ “Hašim Spahić” (Ilijaš)
  • JU OŠ “Zajko Delić” (Vogošća)
Foto: CCKS. Naš sistem automatski ubrizgava logo na svaku sliku.
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.