24.10.2018. Saobraćajna nezgoda *Arhiva

Ilijaš

Dana 24.10.2018.godine u 20,25 sati, na kolovozu regionalnog puta Semizovac-Ilijaš, u ulici Bosanski put, općina Ilijaš, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do sudara putničkopg motornog vozila marke “Opel” Corsa, reg. oznaka K17-A-620, kojim je upravljao vozač N.M., rođen 1989.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen i putničkog motornog vozila marke “Ford” Focus, reg. oznaka E12-J-270, kojim je upravljao vozač Š.M., rođen 1982.godine u Visokom, gdje je i nastanjen.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede je zadobio putnik iz vozila “Opel”, J.E., rođen 1990.godine u Sarajevu, nastanjen u Brezi, a ljekarska pomoć mu je ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju, dok je lakše tjelesne povrede zadobio vozač N.M.. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Izvor: MUPKS

TAGOVI:
/
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.