250:250! KAKO JE TEKLA NAJČUDNIJA SLAGALICA JOŠ OD 1999. GODINE

Zanimljivosti

Na poziciji plavog takmičara bio je Miroslav Jevremović, a crveni je bio Nenad Isailović.

U 54. emisiji 103. ciklusa najpopularnijeg kviza Slagalica sinoć se dogodila situacija koja se retko kad dešava – takmičari su stigli do kraja sa istim brojem poena, što se poslednji put desilo pre 18 godina, pa su morali da igraju “produžetak”.

Posle tri susreta drugog polufinalnog para, pobedio je Nenad Isailović, dok je Miroslav Jevremović ostao da se bori za treće mesto.

Miroslav Jevremović je, naime, bio na poziciji plavog takmičara, a crveni je bio Nenad Isailović. Oni su jučerašnju emisiju započeli sa rezultatom iz prethodne Slagalice – 189 prema 174 za Nenada.

5c5e31180cb45

Tako se nastavilo i sinoć.

Sve vreme, do poslednje, igre asocijacija, bila je mala razlika u poenima i to u Nenadovu korist. U poslednjoj igri je, međutim, Miroslav rešio prvu asocijaciju, i približio se Nenadu, da bi tokom druge, čije konačno rešenje niko nije znao, došlo do izjednačenja.

– I pogledajte sada ovu situaciju. 250 poena imaju i Miroslav i Nenad. Retka situacija ali se događa – rekla je iznenađena rezultatom prelepa voditeljka Milica Gacin čije oko nije primetilo uzbuđenost kod oba takmičara zbog ovakve situacije, što ih je i pitala:

5c5e311ad9014

– Pravila kažu da se u ovakvoj situaciji igra slagalica, i to samo jednom, takmičari naizmenično biraju slova pa ćemo videti ko ima dužu reč – govorila ona jedva čekajući krajnji iskod.

Nenad je brzo imao reč i osmehivao se kao da je znao da mu se smeši pobeda, dok je voditeljka, dok se još nisu izjasnili, priznala da ima tremu za obojicu.

Konačno, Miroslav je rekao da ima reč od 9 a Nenad od 11 slova koliko je imala i Slagalica, pa je osvojio 16 poena više, odnosno ukupno 266. I odneo pobedu!

5c5e311dc1372

– Malo mi je krivo. Ali, izgubio sam od odličnog protivnika i želim mu svu sreću. Navijaću za brata Nenada u finalu. Meni je moja devojka rekla da sam ja pobednik, pa sam već zadovoljan – rekao je Miroslav koji nastavlja da se bori za treće mesto.

Ista ovakva situacija dogodila se i pre 18 godina. Uspeli smo da pronađemo i tu emisiju Slagalice, ona je snimljena davne 1999. godine, a takmičari, Vladimir i Slavica, su posle odigrane igre Asocijacije imali po 87 poena.

IZVORTelegraf.rs

Autor članka je Fatih sa 34 aktivnih i 0 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email ahmedpasalic96@gmail.com.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.