26 medalja za KK “Rašid Buća” na 2. Mawashi Kupu u Sarajevu *Arhiva

IlijašSport

U nedjelju 16.12.2018. je održan i posljednji karate turnir u 2018. godini na kojem je između ostalih učestvovao KK “Rašid Buća”.  Na 2. MAWASHI KUPU koji je u Sarajevu okupio oko 900 karataša iz cijele BiH i Hrvatske,   KK”Rašid Buća” i ovaj put je donio u Ilijaš velik broj medalja.

Takmičari KK “Rašid Buća” su osvojili 26 medalja, a osvajači su:

ZLATO (1.mjesto):
– Hamed Kadrić (borbe kadeti +70.kg)
– Nasko Habibović (kate dječaci OP 7.g. i mlađi)

SREBRO (2.mjesto):
– Amina Bečirović (kate djevojčice ŽP 11.g.)

BRONZA (3.mjesto):
– Amer Herić (borbe kadeti -57.kg)
– Imran Brkić (borbe dječaci 2006.g. -42.kg.)
– Elma Lelo (kate djevojčice ŽP 11.g.)

Učesnićke medalje su osvojili:
– Mensur Begić; – Matoruga Nudžejma; – Bilal Begic; – Eldar Zukić; – Harun Šehić; – Alma Ibišević (borbe); – Taira Ahmetović; – Asad Alihodžić; – Ahmed Efendić; – Emina Habibović; – Naida Halilović; – Alisa Hasanović; – Harun Hodžurda; – Saudina Jusić; – Sefer Šečić; – Ajna Softić; – Aylin Halilović; – Zerina Alikadić; – Šejma Neretljak; – Lamija Šehić (kate).

Ekipu na 2. MAWASHI KUPU su vodili treneri Raif Buća, Adin Balta i Enela Šečić, dok je Azmir Subašić na ovom turniru bio delegiran kao sudija.

Autor članka je Redakcija sa 131 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.