31. decembar, nenastavni i neradni dan za škole u Kantonu Sarajevo *Arhiva

Info: Aktivni članci 622, Arhivirani članci 4683

Ministar obrazovanja Kantona Sarajevo Elvir Kazazović donio je akt u kojem obavještava sve škole da je ponedjeljak 31. decembar nenastavni i neradni dan. Također, neradni dani će biti i dani obilježavanja Nove godine, a to su 1. i 2. januar.

Kako je naveo Kazazović, to je ujedno i kraj polugodišta, a nastava ranije planirana za 31. decembar će se nadoknaditi u toku školske godine.

“Imajući u vidu potrebu za uštedom toplotne energije to će biti neradni dan. Školi se ostavlja na raspolaganje da, ukoliko posjeduje tehničke mogućnosti, nastavu za dan 31. decembar realizuje online”, istaknuo je Kazazović.

5c0844f47bf65

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.