7. memorjalni turnir „Predrag Ilić-Prda“

DogađajiIlijašSport

Ove subote u sportskoj dvorani u Ilijašu, u organizaciji Sindika policije Kantona Sarajevo-sindikalne organizacije PS Ilijaš održat će se 7. memorjalni turnir „Prdrag Ilić-Prda“ u malom nogometu.

Ovaj turnir igra se u znak sjećanja na rano preminulog policajca koji je umro igrajući nogomet. Inače, pokojni Ilić bio je aktivan nogometaš,igrao je nekada za ekipu FK“Sloga“Ilijaš, a poslije rata za ekipe NK“Ilijaš“ i NK“Ozren“ Semizovac, a učestvovao je na svim turnirima koje je organizovala policija i na kojima je pružao zapažene partije.

Najavljeno je učešće ekipa svih policijskih uprava MUP-a Kantona Sarajevo, kao i drugih ekipa sa područja općine Ilijaš. Turnir počinje u subotu (2.februar) u 9,00 sati, a vrijedni organizatori obezbijedili su brojne i atraktivne nagrade najboljim na ovom renomiranom i prestižnom turniru i očekuje se veliki broj ljubitelja nogometa iz Ilijaša, Vogošće, Sarajeva, Podlugova, Semizovca, koji će uživati u lijepim zgodicima, atraktivnim potezima i odbranama vratara.

Autor članka je Redakcija sa 271 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.