9. Sportsko-rekretaivni susreti sindikata državnih službenika i namještenika u FBIH *Arhiva

Info: Aktivni članci 552, Arhivirani članci 4683

Neum je u periodu 06.09.-09.09. 2018 godine bio domaćin 9. sportsko-rekreativnih susreta državnih službenika i namještenika u FBiH.

Na susretima je učešće uzelo 250 sindikalaca raspoređenih u 12 ekipa.

Za reprezentaciju sindikata Kantona Sarajevo nastupala su i 3 člana sindikalne organizacije općine Ilijaš i to: Zdravko Barić , Safet Mujkanović i Senad Čustović koji su dali veliki doprinos za sveukupnu pobjedu Kantona Sarajevo na ovim susretima.

Naime Senad Čustović i Zdravko Barić su osvojili I mjesto u stonom tenisu za muške , Senad Čustović je sa partenricom Aldijanom Čekić osvojioo I mjesto u stonom tenisu u kategoriji mješovito, dok je Zdravko Barić sa partnericom Bostančić Fadilom osvojio
I mjesto u odbojci na pjesku.

U znak zahvalnosti za postignute rezultate naših sindikalaca- sportista i njihov veliki doprinos za osvajanje prvog mjesta Kantona Sarajevo , predsjedništvo koordinacije sindikata Kantona Sarajevo na čelu sa predsjednicom Višnjom Ljubijankić veliki prelazni

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.