9. Sportsko-rekretaivni susreti sindikata državnih službenika i namještenika u FBIH *Arhiva

BiHIlijašSport

Neum je u periodu 06.09.-09.09. 2018 godine bio domaćin 9. sportsko-rekreativnih susreta državnih službenika i namještenika u FBiH.

Na susretima je učešće uzelo 250 sindikalaca raspoređenih u 12 ekipa.

Za reprezentaciju sindikata Kantona Sarajevo nastupala su i 3 člana sindikalne organizacije općine Ilijaš i to: Zdravko Barić , Safet Mujkanović i Senad Čustović koji su dali veliki doprinos za sveukupnu pobjedu Kantona Sarajevo na ovim susretima.

Naime Senad Čustović i Zdravko Barić su osvojili I mjesto u stonom tenisu za muške , Senad Čustović je sa partenricom Aldijanom Čekić osvojioo I mjesto u stonom tenisu u kategoriji mješovito, dok je Zdravko Barić sa partnericom Bostančić Fadilom osvojio
I mjesto u odbojci na pjesku.

U znak zahvalnosti za postignute rezultate naših sindikalaca- sportista i njihov veliki doprinos za osvajanje prvog mjesta Kantona Sarajevo , predsjedništvo koordinacije sindikata Kantona Sarajevo na čelu sa predsjednicom Višnjom Ljubijankić veliki prelazni

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.