Aktivni mladi u Ilijašu: Maid Hasičić *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

U ovom videu hoću.ba predstavlja vam Maida Hasičića, momka iz Ilijaša, koji je završio Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije. On danas samostalno uči programiranje, te je uključen u raznorazne aktivnosti, volontiranje, projekte i sl. Poslušajte šta ovog mladog momka zaista inspiriše i motiviše, da bude ono što jeste i da se konstantno usavršava.


Info platforma HOĆU.ba je poseban servis za informiranje 500.000 mladih i onih koji rade sa njima, kojima nudi više od 3.000 korisnih informacija godišnje s ciljem osnaživanja, motiviranja i aktiviranja mladih u Bh. društvu.

Info platforma se sastoji od seta komunikacijskih alata – od modernog web portala www.hocu.ba, društvenih mreža, on line magazina za nastavnike, NVO-e i roditelje, video materijala pa do najava u elektronskim medijima, info radionica u školama, regionalnih prezentacija i dijaloga sa ključnim akterima i promotivnog učešća na drugim događajima za mlade.

Info platforma je nastavak 10-godišnje prakse informiranja mladih u BiH koju provodi OIA sa svojim Munja Inkubatorom.

Podršku za pokretanje Info platforme dala je Ambasada Švicarske u BiH uz pokroviteljstvo Ministarstva ljudskih prava i izbjeglica BiH i niza partnera.

HOĆU.ba posjetite klikom ovdje.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.