Apel za pomoć malom Afanu iz Visokog *Arhiva

Humanost

Samohrana majka Edina iz Visokog, već dugo se bori da spasi svog sina Afana, te im je prijeko potrebna pomoć.

Pročitajte Afanovu priču:

“Ja sam Afan, imam pet godina. Rođen sa 28 sedmica, gdje nastupa krvarenje mozga četvrtog stepena i dobijam jak moždani udar, oduzima mi se komplet desna strana.
Moja diagnoza je: HIDROCEFALUS, MIKROCEFALIJA SINDROM RASPIRATORNOG SLUČAJA, EPILEPSIJA I CEREBRALNA PARALIZA.

5b4a840952798

U Turskoj sam imao operativni zahvat glave i operaciju nogu. Svoj prvi epi-napad dobijam pri izlasku iz bolnice, gdje me ponovno vraćaju. Od tada svaki dan imam od 5-10 puta epi napade. Ja ne mogu da hodam, da pričam, mama me špricom hrani. Koristim Karbapin nutri-drink. A vas dobri ljudi molim da mi pomognete u mom liječenju samo me dragi Bog može spasiti i vi ljudi, dobri. Molim vas pomozite mi. Meni je potrebno banjsko liječenje, logoped, psiholog, defektolog, i fizijatar trebam hranu… MOLIM VAS POMOZITE MI. Moja mama ima samo mene i ja nju, mama je odlučila da proda svoj bubreg da bi meni bilo bolje.
IPAK IMAM NEKU NADU DA ĆETE MI POMOĆI, MENI I MOJOJ MAMI. VOLI VAS VAŠ AFAN.”
Broj majke Edine: 061 718-175

Pomoći možete i uplatom na račun:

5b4a8350140e8

Autor članka je Redakcija sa 256 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.