Apel za pomoć Mireli iz Vogošće *Arhiva

Info: Aktivni članci 526, Arhivirani članci 3594

Mirela je mlada žena i majka koja je 86.-to godište. Nastanjena je u blizini Vogošće.
Živi u tročlanoj porodici, sa mužem i ćerkicom.

Njeni problemi sa bubrezima počinju od ranije, zbog toga je bila primorana posljednjih mjeseci više provesti u bolničkom krevetu nego u kući. Problemi koji dolaze sa problemom bubrega su i nagli gubitak tjelesne težine, nemoć, otežavanje kretanja i još mnogo manjih povezanih poteškoća.

Jedna od trenutno glavnih poteškoća su i financije. Mirela za svo to liječenje i sve preparate koje koristi izdvojila je mnogo novca, uz pomoć svoje i suprugove porodice.
Međutim, Mireli kao mladoj osobi je potrebna transplantacija bubrega kako bi se vratila u život, normalnim aktivnostima i posvećenosti svojoj ćerkici.

Do sada je sa sebi dragim osobama financirala te troškove, međutim sada kad je i pitanje tranplatacije bubrega u pitanju Mirela ne može financijski sama to ispratiti.

Za njeno liječenje potrebna su znatna sredstva i to 40.000-50.000 €.

Mireli možete pomoći i putem gofundme.com stranice klikom ovdje.

5daeb9b66b76c 5daeb9ba8bb52

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.