Apel za pomoć Poturak Nusretu

Info: Aktivni članci 494, Arhivirani članci 4169

Pozivam sve ljude dobre volje da pomognu onoliko koliko mogu ili da okrenu samo jednom humanitarni broj 090 291 062 samo za BH Telekom.

Naš Nusret je branio nezavisnost naše Bosne i Hercegovine, koji mi danas slavimo.

Mnoga udruženja ne žele da rade Apele za starije osobe, zato je tu udruženju pomoć bolesnim “ŽIVOT” koje pomaže svima bez obzira na vrstu bolesti i na starost pacijenta.

Vratimo vid našem Nusretu da može da ima pristojan život u trećoj dobi života. Molimo vas da ovo objavite na vašim portalima, da bi što prije skupili novac da spasimo vid borcu ARBIH, on to zaslužuje, bez obzira na godine jer svi volimo da živimo i da nam je starost lakša, a Nusretu će biti lakše samo ako spasi vid.

Udruženje pomoć bolesnim “ŽIVOT”

5e5c293ef1a43

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.