Apel za pomoć Smailu Kurtoviću

BiHHumanostVideo

U našu redakciju stigao je apel za pomoć koji prenosimo u cjelosti:

Zovem se Kurtović Smail. Živim u Sarajevu-Bosna i Hercegovina. Dijalizni sam bolesnik i tri puta sedmično idem na dijalizu. Čekao sam preko Otvorene Mreže da se transplatiram kadaverično u Nici-Francuska. Zbog iznenadnog pogoršanja zdravlj, lošeg vaskularnog sistema i slabljenja srca, supruga Zineta Kurtović je odlučila da mi spasi život i bude živi donor, pa smo svu dokumentaciju prebacili u Grenobl-Francuska za to je potrebno dodatnih 15 000€.

Drugi moj problem su loši krvni sudovi, stalo mi je već šest fistula. Ruke su mi sve isječene od operativnih zahvata i popucalih vena.

Trenutno se dijaliziram preko katetera na vratu što se vidi sa slike i iz nalaza. Nadam se vašoj pomoći u bilo kojem iznosu. Unaprijed zahvalan na Vašoj pomoći i puno pozdrava od dijaliznog bolesnika Smaila.

Kontakt tel: 061 / 222 – 029.

Devizni račun za uplate iz inostranstva: Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina
SWIFT CODE: RZBABA2S
IBAN CODE: BA391612000041041290 Račun: 19000873717 ADDRESS: Zmaja od Bosne, Sarajevo BiH
FULL BENEFICIARY NAME: Smail Kurtović
FULL BENEFICIARY ADRESS: Trg Oteškog Bataljona 38, Sarajevo

Uplata za BiH u konvertibilnim markama:
Raiffeisen bank – TRN 1610000000000011 Račun odnosno podračun broj: 09001286594
Za: Kurtović Smaila
Svrha: Za transplantaciju bubrega

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj Tel: +387 33 664 403 Otvorene Mreže.

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.