Arijana Memić odgovorila Efendiću: Jesi li čuo za slučaj “Dženan Memić”? *Arhiva

Info: Aktivni članci 552, Arhivirani članci 4683

Sestra ubijenog Dženana Memića i zastupnica u Vladi KS ispred stranke Naroda i Pravde Arijana Memić brzo je odgovorila Semiru Efendiću na njegovu prozivku upućenu Konakoviću i stranci NiP.

Istu vam prenosimo u nastavku:

Semire Efendiću, jesi li čuo za slučaj “Dženan Memić”? Jesi li upoznat o postupanju komesara Halilovića u tom predmetu? Znaš li da je optužnica podignuta za saobraćajnu nesreću a njegov službenik je izjavio da je nije bilo? Zašto je izvještaj o saobraćajnoj nesreći podnio odsjek krvnih delikata a ne odsjek za saobraćaj kome je on bio šef tada kao načelnik uniformisane policije? Znaš li možda ti, Efendiću, zašto neko može biti ubijen, bez da se ubica kazni i pored svih dokaza?!
I za kraj, kažeš da će konačno brojni uznemireni građani, roditelji, porodice odahnuti.. ima i nas, koji evo tri godine ne možemo da odahnemo, i nećemo očito još zadugo moći, jer ima još ubica koje se slobodno šetaju gradom, a komesar kojeg toliko hvališ nagrađuje one koji rade mimo zakona….
… i sve to pored ustavom zagarantovanog prava na život.
Moj Semire, po tebi i tebi sličnima pravo izgleda služi da nas obične građane liši svakog prava. Aferim demokrato.

Sadržaj ovog članka prenosimo sa: FaceBA.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.