Asfaltiranje puta ispod podvožnjaka u Mjesnoj zajednici Luka *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

Jedan od problema u ovoj mjesnoj zajednici, između ostalih bio je ovaj podvožnjak. Pritiskom građana na Savjet mjesne zajednice i samog predsjednika došlo je, konačno do pozitivnih rezultata.

Asfaltiranje je u toku a radovi bi kako je planirano danas trebali biti završeni.

Zvanične obustave saobraćaja ovom dionicom nema a zbog radova saobraćanje ovim dijelom puta je usporeno i odvija se jednom kolovoznom trakom dok traju radovi, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Ovom prilikom želimo da zahvalimo Savjetu i predsjedniku Mjesne zajednice, jer su vršili pritisak na Direkciju za ceste Kantona Sarajevo kako bi se i ove punoljetne ilijaške rupe sanirale.

Pozivamo sve građane da ukoliko uoče neki problem reaguju na isti.

Pozivamo članove Savjeta mjesne zajednice da  rade u interesu građana.

Građani su svoje povjerenje dali Savjetu mjesne zajednice koji čine svi članovi podjednako, a zauzvrat Savjet MZ  je dužan da radi u interesu građana i da zastupa interese zajednice.

Izvođač radova je firma “CITAR” iz Ilijaša.

5d246e8dc2db7 5d246e84c4523 5d246e712a8b0 5d246e657ea2f 5d246e5629b2c

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.