Belmin Osmanbegović iz Visokog na “Supertalent”-u Nove TV *Arhiva

BiHSportVideo

Belmin Osmanbegović – Ginisov rekorder i dvostruki državni prvak u Taekwondou BiH, osvajač preko 50 medalja, od toga 25 zlatnih, sportista godine u Visokom 2010. godine te nosilac crnog pojasa 3 Dan, početkom narednog mjeseca će se okušati u najpopularniji talent show u svijetu. On će pokušati u  šestoj sezoni “Supertalenta” na Novoj TV u Zagrebu manifestirati svoje sportske vještine, ponoviti ili popraviti Ginisov rekord iz 2015. godine – razbijanje glavom 75 siporeks ploča.

Belmin Osmanbegović je dobio poziv organizatora ovog rijaliti šoua da pokuša osvojiti nagradni fond od 35 hiljada eura. Pomoć u ovom poduhvati će mu pružiti  Muhamed Kahrimanović – Guinnessov rekorder u 12 disciplina.

Intenzivne pripreme za najpopularniji talent show u svijetu su u toku, a Belmina Osmanbegovića u ovom pokušaju podržavaju i pomažu prijatelji i spomzori – svima se ovim putem zahvaljuje:

– “Mušinbegović gradnja”,
– “Ugarak-produkt”,
– “Melik Group”,
– “Hadžo Trans”,
– “Suša Commerce”,
–  Caffe Bar “Beno“,
– Vulkanizer i autopraonica “Kajević”.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.