Bezbjednost građana: Sastanak predstavnika PU Ilijaš sa predsjednicima Savjeta osam mjesnih zajednica *Arhiva

Info: Aktivni članci 559, Arhivirani članci 3594

U prostorijama Mjesne zajednice Podlugovi danas je održan sastanak čija tema je bila bezbjednost građana na području Općine Ilijaš.

Sastanku su osim predstavnika Policijske uprave Ilijaš prisustvovali i predsjednici Savjeta osam mjesnih zajednica: Podlugovi, Ilijaš Grad, Gajevi, Srednje, Luka, Malešići, Mrakovo i Ljubina.

Teme:
Kriminalitet; Javni red i mir; Bezbjednost saobraćaja; Migrantska kriza

Jedna od tema bila je i bezbjednost pješaka na području ovih mjesnih zajednica, postavljanje signalizacije (horizontalne i vertikalne), kamera, usporivača saobraćaja na rizičnim dionicama kao i poduzimanju drugih radnji kako bi se bezbjednost svih građana unaprijedila.

Moramo napomenuti da policija konstantno radi na poboljšanju stanja bezbjednosti, te da će kroz rad  i sastanke slične ovima dobiti i određene preporuke građana, te moći efikasnije djelovati radi poboljšanja bezbjednosti.

5de4e9bd3cbf55de5213b006de 5de4e9c484686 5de4e9cca2ed0 5de4e9d3ce167 5de4e9d947ef7

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.