Biciklista teško povrijeđen u sudaru sa pješakinjom na Vratuši

Ilijaš

Nesreća se dogodila jučer ujutro u ulici Polomska koja se nalazi u Općini Ilijaš, naselje Vratuša, na putu prema Docima.

Stariji čovjek, kako nezvanično saznajemo zadobio je povrede opasne po život, nakon što se, dok je upravljao biciklom, sudario sa pješakinjom A. DŽ. (70) iz Olova, nastanjenom u naselju Doci, koja je također povrijeđena.

Usljed pada on je zadobio povrede opasne po život, a pomoć mu je ukazana na KUM-u KCU Sarajevo, gdje je zadržan na daljem liječenju. Teške tjelesne povrede je zadobila i pješakinja, kojoj je pomoć ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, odakle je, nakon zbrinjavanja, puštena na kućno liječenje.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Sadržaj ovog članka prenosimo sa Faktor@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 144 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.