BiH: Narednih dana promjenljivo vrijeme, od vikenda sunčano i toplije *Arhiva

U četvrtak se prognozira kiša i pljuskovi, a više padavina očekuje se u sjevernoj i sjeverozapadnoj Bosni. U petak slaba kiša moguća je u većem dijelu Bosne.

Ilijaš

U četvrtak se prognozira kiša i pljuskovi, a više padavina očekuje se u sjevernoj i sjeverozapadnoj Bosni. U petak slaba kiša moguća je u većem dijelu Bosne.

Jutarnje temperature zraka do četvrtka u Bosni kretaće se od tri do 10 stepeni Celzijusovih, a u Hercegovini do 13. Maksimalne dnevne temperature imaće vrijednosti između 15 i 21 stepen Celzijusov.

U petak se očekuju niže temperature zraka. Maksimalne temperature kretaće se između 10 i 15 stepeni u Bosni, a u Hercegovini do 18.

Za dane vikenda i početkom sljedeće sedmice prema raspoloživim sinoptičkim kartama očekuje se stabilno vrijeme sa više sunčanih intervala.

Temperature zraka biće u laganom porastu. Jutarnje temperature kretaće se od pet do 12 stepeni, a najviše dnevne između 18 i 24 stepena.

U petak i subotu (13. i 14. april) očekuje se novo naoblačenje praćeno kišom i padom temperature zraka na čitavom prostoru Bosne i Hercegovine, najavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

Autor članka je Redakcija sa 139 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.