Brzom reakcijom nadležnih u Ilijašu uklonjeni kurbanski ostaci iz naselja Ljubnići - /Arhiva

Ovim putem se zahvaljujemo CZ Općine Ilijaš i Kantonalnom inspektoru na saradnji i brzoj reakciji.

Redakcija 8. sep 2020 @21:22 ID: 11

Nakon pisanja lokalnih portala o ostacima kurbana nadležne instutucije u Ilijašu su reagovale jako brzo,   svi ostaci su uklonjeni te je izvršena dezinfekcija potvrđeno nam je iz CZ Ilijaš.

Ovim putem se zahvaljujemo CZ Općine Ilijaš i Kantonalnom inspektoru na saradnji i brzoj reakciji.

Sada se javlja pitanje: Kako spriječiti dalje odlaganje otpada na ovoj nelegalnoj deponiji?

Apelujemo na građane koji imaju bilo kakvu informaciju o tome ko je ostavio veliki broj kožica u Ljubnićima, da nas obavijeste porukom u naš inbox. Anonimnost je zagarantovana.

Nadamo se da će se počinioci kazniti, a u budućnosti se ove stvari ne smiju više dešavati!

Napominjemo da ukoliko nađete odložene ostatke životinja vrlo je bitno, da ako možete slikate  ušnu markicu koja služi za identifikaciju životinje a samim tim i vlasnika.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 8. sep 2020 @21:22 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2009-082122-11 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button