Hrana i piće

Četvrti Coffee fest Sarajevo bit će održan 21. i 22. marta 2018

Četvrti internacionalni festival kafe, čaja, čokolade i prateće opreme “Coffee fest Sarajevo” održaće se i ove godine 21. i 22. marta pod sloganom “Kafa ti i ja” u prelijepom ambijentu sale My Face.

Na četvrtom Coffee Fest Sarajevo predstavit će se do sada najveći broj izlagača svjetski poznatih brendova kao i kompanija iz naše zemlje i regiona za kafu i čajeve kao i kućne i profesionalne kafe aparate i automate. Program festivala od ove godine proširio se i na čokoladni asortiman, tako da će obožavatelji pored najboljih kafa, čajeva, toplih čokolada uživati i u raznim okusima čokolade.

Festival po svom kvalitetu i interesovanju prelazi u jednu lijepu tradiciju i kao takav je već postao prepoznatljiv koncept stručnog i profesionalnog skupa proizvođača, distributera, ugostitelja i uživalaca kafe, toplih napitaka i čokolade.

Festivalski program će biti veoma interesantan tako da će već prvi dan mnogi ugostitelji, bariste koji žele da se bave ovim poslom kao i kompanije zasigurno uživati u degustacijama, radionicama, a naravno i takmičenju u crtanju po kafi 4.Latte Art Challenge Sarajevo koji je na programu drugi dan.

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da se prijavio veliki broj barista iz regiona i Bosne i Hercegovine koji će se takmičiti za najboljeg baristu i odličan nagradni fond kojeg su obezbijedile kompanije i brendovi Bosch, Tesla, Watch Line, Aparthotel Vučko i umjetničke galerije Draupadi Art.

Festival će biti otvoren u terminu od 12:00 sati do 19:00 sati, a ulaz na festival je besplatan.

Nezavisni info centar za one koji žele da znaju. Informišemo širu javnost o dešavanjima na području Općine Ilijaš i šire.

Cijenjeni posjetioci broj objavljenih vijesti je 197 sa 2076963 pregleda

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Adblock Detektovan

Please consider supporting us by disabling your ad blocker