Održan sastanak Komisije za izradu Strategije razvoja Općine Ilijaš

Info: Aktivni članci 626, Arhivirani članci 4683

U cilju izrade Strategije razvoja Općine Ilijaš, u srijedu 27.05.2020. godine u prostorijama Općine Ilijaš održan je četvrti sastanak Komisije za izradu Strategije razvoja općine Ilijaš za period 2021-2027. godina.

Na sastanku se prezentirao dosadašnji rad na izradi Strategije te su se definirali zadaci kojima će se pristupiti u narednom periodu.
Rok za izradu prijedloga ovog veoma bitnog dokumenta za našu općinu 30. novembar 2020. godine a sljedeći sastanak održat će se 03. juna 2020. godine sa početkom u 13:00 sati u prostorijama Općine Ilijaš.

Iz Komisije za izradu Strategije podsjećaju da je postupak izrade Strategije je u potpunosti otvore, javan i svim sastancima Komisije, tematskim raspravama radnih grupa, te okruglim stolovima mogu prisustvovati sve zainteresovane stranke u svojstvu partnera, i to kao pojedinci – građani ili kao predstavnici grupe građana, kao što su predstavnici institucija i organizacija, predstavnici nevladinog sektora, medija, javnih i privatnih preduzeća, javnih ustanova, razvojnih agencija i sl. na način da u postupku izrade Strategije mogu jednakopravno davati usmene ili pismene sugestije, preporuke i mišljena, te predlagati strateške ciljeve, mjere, programe i projekte za koje smatraju da trebaju biti tretirani unutar Strategije.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.