Članice kluba ritmičke gimnastike “Pirueta” ostvarile zapažene rezultate na Međunarodnom turniru održanom u Tuzli *Arhiva

BiHSport

U subotu (29.09.2018.) je održan Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici “Salines cup- Tuzla 2018” u tuzlanskoj sporskoj dvorani Mejdan. Učestvovalo je 220 gimnastičarki iz 10 zemalja.

Članice kluba ritmičke gimnastike “Pirueta” iz Visokog, predvođene trenericom Hadžimehanović Aminom, osvojile su sljedeće rezultate:

Nacionalni program:
Ajna Kahvedžić – 1. mjesto i zlatna medalja;
Sara Purišević – 2. mjesto i srebrna medalja;
Ajla Omanović – 1. mjesto i zlatna medalja;
Siba Mashlah – 3. mjesto i bronzana medalja;
Lejla Bajrić – 3. mjesto i bronzana medalja;
Lamija Manjgo – 2. mjesto i srebrna medalja;
Amra Fazlić – 1. mjesto i zlatna medalja;

“ B- light” program
Amila Hrnjić – 1. mjesto i zlatna medalja;
Ajna Muco – 3. mjesto i bronzana medalja;
Amina Hrnjić – 2. mjesto i srebrna medalja;
Iman Šehagić – 1. mjesto i zlatna medalja;

“B” program
Anida Alajbegović – 1. mjesto i zlatna medalja;
Mia Mašala – 5. mjesto (višeboj), 6. mjesto (bez rekvizita), 1. mjesto i zlatna medalja (čunjevi);
Belma Eylem Babić – 4. mjesto (višeboj), 5. mjesto (bez rekvizita), 3. mjesto i bronzana medalja (lopta);
Farah Dželilović – 1. mjesto i zlatna medalja (višeboj), 1. mjesto i zlatna medalja (čunjevi), 1. mjesto i zlatna medalja (obruč);

“A” program

Melika Ždralović – 11. mjesto (višeboj); 6. mjesto (čunjevi); 5. mjesto (lopta).

1. mjesto i zlatna medalja – Grupna vježba 2008-2009 u sastavu:
– Iman Šehagić;
– Mia Mašala;
– Amina Hrnjić;
– Belma Eylem Babić;
– Melika Ždralović

Izvor:  Visoko.co.ba

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.