Članovi karate kluba ”RAŠID BUĆA” nastupili na Prvom karate turniru “Master Sarajevo” (Foto) *Arhiva

BiHIlijašSport

Danas su članovi našeg kluba nastupili na Prvom karate turniru “Master Sarajevo”. Ovaj turnir je okupio preko 550 takmičar iz 36 klubova, a Karate klub “Rašid Buća” – Ilijaš je nastupio sa 31 članom iz mladog pogona koji su osvojili dvije srebrene i jedanaest bronzanih medalja, dok je 18 članova osvojilo medalju za nastup.

Medalje su osvojili:

Srebro (drugo mjesto):
Amna Rožajac (kate djevojčice ŽP 9.g.)
Sefer Šečić (kate dječaci OP 8.g.)

Bronza (treće mjesto):
Tara Ahmetović (kate djevojčice OP 7.g.)
Nasko Habibović (kate dječaci OP 7.g.)
Elma Lelo (kate djevojčice ŽP 11.g.)
Emina Habibović (kate djevojčice ŽP 10.g.)
Nail Rizvanović (kate dječaci ŽP 8.g.)
Imran Smajić (kate dječaci OP 10.g.)
Din Brahović (kate dječaci ŽP 8.g.)
Amin Durić Krasnići (kate dječaci OP 8.g.)
Ajlin Halilović (kate djevojčice OP 8.g.)
Fatima Velić (kate djevojčice OP 8.g.)
Nidal Jakupović (kate dječaci ŽP 8.g.)

Učesnićke medalje osvojili su:
– Asad Alihodžić, Edžnan Brkić, Emran Hanić, Aid Brahović, Amer Pelto, Nedim Halilović, Dino Kuljović, Amar Softić, Ajna Softić, Merjem Rožaljac, Suadina Jusić, Harun Hodžurda, Nezira Hodžić, Naida Halilović, Emina Ibišević, Elmir Rizvo, Ahmed Efendić i Amina Bečirević

Ekipu na ovom odlično organizovanom turniru su vodili treneri Raif Buća, Azmir Subašić, Adin Balta, Emina Brkić i Enela Šečić.

TAGOVI:
/
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.