Članovi Karate kluba “Rašid Buća” – Ilijaš nastupili na 2. KARATE TURNIRU “TUZLANSKI POBJEDNIK” *Arhiva

Sport

U subotu 24.11.2018. članovi Karate kluba “Rašid Buća” – Ilijaš su nastupili na 2. KARATE TURNIRU “TUZLANSKI POBJEDNIK” održanom u Tuzli. Ovaj turnir je okupio 51 karate klub iz Hrvatske, Srbije i BiH sa oko 650 takmičara. Naš klub je predstavljalo 5 takmičara koji su u Ilijaš donijeli dva srebra i jednu bronzu.

Medalje za KK RAŠID BUĆA su osvojili:

SREBRO (2.mjesto):
– Bilal Begic (borbe dječaci 2005.g. -45.kg.)
– Sadik Secic (borbe juniori -61.kg.)

BRONZU (3.mjesto):
– Muamer Kadrić (borbe dječaci 2007.g. -40.kg.)

Ovaj put bez medalje su ostali Mensur Begić i Hamed Kadrić, a ekipu na turniru je vodio trener Azmir Subašić.

TAGOVI:
/ /
Sadržaj ovog članka prenosimo sa Karate klub Rašid Buća@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.