Članovi KK”RAŠID BUĆA” – na 9. KARATE TURNIRU USORA OPEN *Arhiva

Sport

U nedjelju 13.05.2018. članovi KK”RAŠID BUĆA” – Ilijaš su nastupili na 9. KARATE TURNIRU USORA OPEN koji je okupio oko 500 takmičara iz 42 kluba. A za naš klub je nastupilo osam takmičara a u Ilijaš smo donijeli TRI ZLATA, JEDNO SREBRO I TRI BRONZE.

Osvajači medalja su:
ZLATO:
– Amer Herić ( borbe dječaci 2005.g. -50.kg.)
– Osmanović Semir (borbe dječaci 2005.g. +55.kg.
– Enela Šečić (borbe U21 -61.kg.)

SREBRO:
– Hamed Kadrić ( borbe kadeti + 70.kg. )

BRONZA:
– Elmir Ramić ( borbe juniori – 76.kg. )
– Emina Brkic ( borbe seniorke OPEN )
– Azmir Subašić (borbe seniori OPEN )

Ekipu na turniru su vodili treneri Raif Buća i Azmir Subašić.

Autor članka je Redakcija sa 139 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.