“Čolpa: ČOVIĆ IGRA ULOGU DODIKOVOG RUSKOG ĆORKANA” *Arhiva

Info: Aktivni članci 577, Arhivirani članci 4683

Insistirajući na tome da Bosna i Hercegovina odustane od dostavljanja ANP-a u sjedište NATO-a predsjednik HDZ-a Dragan Čović stavio se u ulogu Dodikovog ruskog Ćorkana.

Zanemarujući činjenicu da je NATO i interes hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, ruski Ćorkan Dragan Čović bezuslovno nudi svoje usluge Miloradu Dodiku.

Ćorkan Čović uopće ne uviđa da njegova ljubav prema Dodiku i Rusima ostaje neuzvraćena, jer mu Dodik i Rusi niti mogu niti će ikada moći osigurati izmjene Izbornog zakona na rasističkim načelima za kojima Čović i HDZ žude.

Ipak, mi u Građanskom savezu pozdravljamo Ćorkanovu zaljubljenost u Dodika, te pozivamo Dodika da nađe načina kako da mu konkretno uzvrati ljubav i podršku. BiH treba ozbiljnu politiku koja će biti izolovana od “strasti i interesa” antidržavne osovine Čović – Dodik

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.