Da li je voda u Bioči sigurna za piće? *Arhiva

Postavlja se pitanje ko će s tim imati nešto ukoliko se desi epidemija zaraze, a kao uzrok to bude voda.

Ilijaš

Pitanje koje je postavljeno na prošloj 26. sjednici OV ilijaš,  odgovoreno je.

Bioča se napaja pitkom vodom iz dva rezervoara koji napajaju domaćinstva i područnu školu koju pohađa oko dvadeset učenika. Naime ova voda nije hlorisana pa se postavlja pitanje zdravstvene zaštite građana koji konzumiraju tu vodu.

Pitanje vezano za ovaj problem postavio je Općinskom vijeću Ilijaš Muhamed Handžić – BPS.

Kako saznajemo JKP “Vodostan” nije nadležno  za ovaj problem.

Postavlja se pitanje ko će imati nadležnost ukoliko se desi epidemija zaraze, a uzrok tome bude voda.

5c295f125f815

5c2962fbea758

Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.