Danas pretežno sunčano: Temperature u BiH do 25 stepeni *Arhiva

BiH

Prema najavama meteorologa, u BiH će danas biti pretežno sunčano. Krajem dana i u večernjim satima porast naoblake u Hercegovini ponegdje može uvjetovati slabu kišu ili lokalni pljusak. Vjetar slab do umjeren, istočni i jugoistočni. Jutarnje temperature od pet do 11, na jugu od 10 do 15, a dnevne uglavnom od 18 do 24 stepena.

U četvrtak će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima u većem dijelu naše zemlje. Intenzivnije padavine u Hercegovini, gdje se očekuje od 30 do 60, lokalno i do 80 litara po kvadratnom metru kiše. Jutarnje temperature od osam do 13 stepeni, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 16 do 22, na jugu do 24.

U petak će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, Krajini, na zapadnim i jugozapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne. U centralni, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne tokom dana su moguća i kraća sunčana razdoblja. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevne od 18 do 25 stepeni.

U subotu će biti pretežno oblačno vrijeme. Kiša u jutarnjim satima s istoka i jugoistoka naše zemlje tokom dana se premješta prema zapadu i sjeverozapadu zemlje. Jutarnje temperature od 11 do 17, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 16 do 22, na jugu do 25 stepeni.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.