Danas sunčano, poslijepodne lokalni pljuskovi i grmljavina *Arhiva

U Bosni i Hercegovini danas će veći dio dana preovladavati pretežno sunčano vrijeme.

Ilijaš

Usljed razvoja konvektivne oblačnosti u poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine. U većem dijelu zemlje vjetar južnog i jugozapadnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku zemlje vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 28 i 34 stepena.

U Sarajevu prijepodne sunčano. Više oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Na širem području grada u poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuju pljuskovi i grmljavina. Najviša dnevna temperatura zraka oko 29 stepeni.

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bugojno 13 stepeni, Livno 14, Bihać i Ivan-sedlo 15, Srebrenica 16, Sanski Most i Sarajevo 17, Banja Luka 18, Prijedor, Trebinje i Zvornik 19, Doboj 20, Bijeljina, Gradačac i Mostar 21 i Brčko 22 stepena. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 940hPa, za 4hPa je manji od normalnog i ne mijenja se, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.