“Dino Konaković ima i nekih pozitivnih osobina, ali ovo što sada radi u Kantonu Sarajevo zajedno sa Peđom Kojovićem i ostalom ekipom nije dobro” *Arhiva

Za Source.ba portal danas je govorio SDA zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, Mahir Dević.

BiHIlijašVideo

S Mahirom smo razgovali o jučerašnjoj hitnoj sjednici Skupštine KS, o mjerama koje su usaglašene kada je u pitanju zagađenje zraka u KS, te o samom problemu zagađenja zraka u Sarajevu.

Bilo je govora o formiranju vlasti u Kantonu Sarajevo, o formiranju vlasti na federalnom i državnom nivou, te zastupnicima SDA koji su glasali za zastupnike SNSD-a u NSRS.

Bilo je govora o funkcionisanju Bh. bloka u Vladi KS, Edinu Forti kao mogućem novom premijeru, te Elmedinu Konakoviću kao nekadašnjem premijeru i novom predsjedavajućem Skupštine KS.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Mahirom Devićem, zastupnikom SDA u Skupštini Kantona Sarajevo.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

Sadržaj ovog članka prenosimo sa Source.ba@Preuzeto. Foto: Screenshot. Naš sistem automatski ubrizgava logo na svaku sliku.
Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.