Direktorica TVSA Edina Fazlagić: Automobil mi je zapalio bivši uposlenik

BiH

U tom tekstu sam optužena da sam prekršila moratorij na zapošljavanje Vlade KS i bez konkursa primila 14 ljudi, te zaposlila stranački kadar, što apsolutno nije tačno, rekla je Fazlagić

5c644ca79bb84

Edina Fazlagić, direktorica TVSA, danas je na konferenciji za medije koja je upriličena u prostorijama televizije, kazala da je njen automobil, koji je noćas izgorio u požaru na Alipašinom Polju, zapalio bivši uposlenik TVSA nakon teksta u „Dnevnom avazu“ o kršenju moratorija o zapošljavanju u TVSA.

5c644d5fe231c

“U tom tekstu sam optužena da sam prekršila moratorij na zapošljavanje Vlade KS i bez konkursa primila 14 ljudi, te zaposlila stranački kadar, što apsolutno nije tačno. Svi radnici, koji se spominju, dugi niz godina uposleni su po raznim ugovornim osnovama u TVSA te se radilo o rješavanju njihovog statusa”, kazala je direktorica Fazlagić i dodala da svi treba da budu odgovorni za riječi koje iznose u javni prostor.

5c644dbf7d6ce(TVSA; DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Autor članka je Redakcija sa 276 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.