Dobrovoljna akcija: Pomozite nam da prikupimo sredstva za nabavku opreme

Redakcija 25. jan 2021 ID: 9100

Cijenjeni čitatelji, pratioci i prijatelji portala IlijašNet, nerado Vam se obraćamo ali smo primorani pokrenuti jednu ovakvu akciju kako bi naš rad nastavio u punom kapacitetu.

Marketing
Ovdje možete postaviti vaš sadržaj u vidu promo članka, najave, oglasi i sl. Sadržaj može biti multimedijalnog karaktera, foto, video i dr. Za više informacija posjetite i našu Facebook stranicu ovdje ili nas kontaktirajte na 062-118-465.

Da bi naš rad u narednom periodu, sa novim idejama koje planiramo realizovati, uspio potrebna nam je novija i bolja oprema. Budućnost ovog portala ovisi o Vama. Stoga nam je značajan i Vaš najmanji prilog te Vas molimo da nas i na taj način podržite.

IlijašNet je neprofitni portal koji se finansira isključivo ličnim sredstvima, donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je sredstvima nekoliko osoba koje su vjerovale u viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se samo u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku.

Ukoliko držite ovaj portal vrijednim postojanja podržite nas koliko možete.

Vaš prilog bit će upotrijebljen za pokrivanje tekućih troškova, nabavku potrebne opreme, obogaćivanje sadržaja portala i razvoj njegove tehničke funkcionalnosti.

Za novčane uplate iz BiH
Banka: UniCredit Bank d.d. Mostar
Žiro račun: 3385 7025 2626 8951

Za novčane uplate iz inostranstva (USD/EURO):
Bank: UniCredit Bank d.d. Mostar
SWIFT CODE: UNCRBA22
IBAN: BA39 3385 7028 2705 4990

Prikupljanje sredstava trajat će dok se ne prikupi dovoljan iznos za nabavku opreme što je negdje oko 3,800.00 KM. Tokom akcije na OVOM linku će biti tabela donatora i prijatelja koji su podržali ovu akciju.

Hvala unaprijed.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 25. jan 2021 @11:19 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2101-251119-9100 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button