Drugi krug podjele prehrambreno-higijenskih paketa za socijalno ugrožene porodice

Info: Aktivni članci 429, Arhivirani članci 1919

Općina Ilijaš podjelila je još 330 prehrambreno-higijenskih paketa za socijalno ugrožene porodice sa područja Općine. Navedene aktivnosti provode se u okviru programa mjera i ušteda za ublažavanje posljedica uzrokovanim pandemijom COVID-19.

Distribucija paketa vršila se u periodu od 14.07. do 30.07.2020. godine putem općinskog štaba civilne zaštite i mjesnih zajednica a korisnici pomoći su porodice koje su slabog imovinskog stanja a koje su predložile predstavnici Mjesnih zajednica u saradnji sa nadležnim službama.

Štab civilne zaštite na čelu sa komandantom štaba Akifom Fazlićem obezbijedio je ovu pomoć sa željom da navedene kategorije što lakše prebrode ovo krizno vrijeme uzrokovano pandemijom COVID-19. U skladu sa mogućnostima, te daljim razvojem ove krizne situacije i u narednom periodu Općina će nastojati pomagati onima kojima je to najpotrebnije.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.