Emini Bajramović za liječenje u Turskoj potrebno minimalno 41.000 Eura *Arhiva

Humanost

Vogošćanka Emina Bajramović već šest godina se bori sa opakom bolešću. Nakon redovnog ginekološkog pregleda otkriveno joj je tumor dojke, od tada do danas traje njena borba za život. Bilo različitih perioda i faza, ali Emina se nije predavala. Ni nakon što su otkrivene metastaze na kičmi, a  prošle godine i na plućima. Kako bi spasila sebi život uz pomoć rodbine potražila je i drugo mišljenje u Medical Park klinici u Turskoj. Ustanovljeno je da si na plućima razvio maligni tumor. Već nekoliko mjeseci Emina  prima terapiju koja mjesečno košta skoro 2.000 eura, a i za operaciju kičme potrebno je 41.000 eura.

Još ranije uz pomoć prijatelja u funkciji je broj 090/291-054 za donacije. Malo je novca putem ovo broja skupljeno ali Emina razumije da je dosta bolesnih, i mlađih od nje i zahvalna je svim koji su na bilo koji način pomogli njeno dosadašnje liječenje. Za nju je ovaj novac imaginaran kaže, jer je samohrana majka u invalidskoj penziji.

Ipak optimizam i nada u ozdravljenje je ne napuštaju. Uskoro ponovo ide na kontrolni pregled i nada se najboljem.

izvor: rtvVogošća.ba

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.