Emiru Buzi, oboljelom od rijetkog oblika raka limfnih žlijezda, hitno potrebna pomoć humanih ljudi *Arhiva

Humanost

Moj mladi sin Emir,koji ima 9 godina je obolio od veoma rijetkog oblika raka limfnih žlijezda i koji se uspješno liječi ali kao i za sve,treba mnogo novaca kojih nemam.

Do sada smo dali sve što smo imali a nismo bogati i živimo veoma skromno ali se ne žalimo.

Ovim putem Vas molim, koliko je ko u mogućnosti a da je od srca,da nas pomogne financijski a ja ću se truditi da dok sam živ i dok me zdravlje služi vratim ili na neki način odradim Vašu pomoć,koja mi o ovim trenutcima zaista treba!!

Nažalost živimo u ovoj napaćenoj Bosni,gdje se sve pa i na žalost zsdravlje djeteta kupuje.

Unaprijed Vam hvala do neba!!

Moj broj računa je;
0037308400
IBAN:BA391613000040559441
Transakcijski račun:1613000040559441
Raiffeisen Bank

Almir Buza
Adija Mulabegovica 10
71000 Sarajevo
BiH

PayPal
neira.buza@gmail.com”

5b8b95a36ced2

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.