Enela Šečić  članica KK “Rašid Buća” sutra putuje u Dubrovnik na 19. Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i U21 *Arhiva

Sport

Članica KK ” Rašid Buća” – Ilijaš,  Enela Šečić  sutra putuje u Dubrovnik na 19. BALKANSKO PRVENSTVO ZA KADETE, JUNIORE I U21. Enela je dobila poziv od selektora reprezentacije BiH i našu državu će predstavljati u kategoriji BORBE U21 -61.kg.

5bfe962105b73

Ovo je za Enelu Šečić treće Balkansko prvenstvo i do sada je imala izuzetno dobar rezultat i u dječjoj kategorijivgdje je bila peta u Istanbulu, a na Balkanskom prvenstvu za školske uzraste četvrta u Novom Sadu.

Enela je stekla dovoljno iskustva u prethodnim takmičenjima tako da se nadamo, da nam u Ilijaš donese još jednu medalju sa Balkanskog prvenstva.

Ilijašanki Eneli i svim reprezentativcima BiH želimo puno sreće i uspjeha.

Sadržaj ovog članka prenosimo sa KK "Rašid Buća"@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.