FENA pokrenula dva nova specijalizirana portala Fena.biz i Fena.news *Arhiva

Info: Aktivni članci 536, Arhivirani članci 4439

Federalna novinska agencija (FENA) nastavlja s razvojem novih projekata u okviru kojih su pokrenuta dva specijalizirana web portala kojima se nastoji obogatiti medijska ponuda, a sadržaji agencije učiniti još vidljivijima.

Portal FENA.BIZ (www.fena.biz) nudi obilje vijesti i drugih sadržaja iz ekonomije, dok FENA.NEWS (www.fena.news) predstavlja najobimniji i najpotpuniji izvor dnevnih vijesti iz Bosne i Hercegovine i regije na engleskom jeziku.

Fena očekuje da će njen portal FENA.BIZ biti posebno zanimljiv i koristan poslovnim ljudima i svima koji se na bilo koji način bave privrednim aktivnostima, uključujući nevladin sektor, udruge poslodavaca, privredne komore i srodne organizacije u BiH i u regiji. Na ovom portalu svoje mjesto naći će i vijesti koje se tiču zakonske regulative značajne za sve poslovne subjekte, ali i građane.

S druge strane, FENA.NEWS omogućava svima koji govore engleski, ali ne i službene jezike u BiH, da imaju potpun uvid u politička, ekonomska i društvena događanja u BiH. Ovaj portal bi trebao poboljšati i olakšati investicijsku, turističku i svaku drugu promociju države BiH i njenih potencijala. Zahvaljujući suradnji s partnerskim agencijama Fenine vijesti već su dostupne širom svijeta, a preko stranice FENA.NEWS njihova vidljivost na svjetskom medijskom prostoru bit će još veća. Smatramo to još jednim korakom u širenju djelatnosti Fene na međunarodnom tržištu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.