Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”: Škola za turističke vodiče Fondacije 2019

Prednost imaju studenti iz Visokog i okoline.

BiH

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” poziva sve zainteresovane, mlade i ambiciozne ljude da se prijave na “Školu za turističke vodiče Fondacije 2019”.

Škola će uključivati obuku za vodiče prvog stepena što obuhvata rad na lokacijama kompleksa Ravne, parka Ravne 2 i arheološke lokalitete u Bosanskoj dolini piramida tokom sezone 2019.
Svi kandidati trebaju da ispunjavaju slijedeće uslove:

– Napunjenih 20 godina života
– Odlično poznavanje engleskog jezika
– Prednost kandidatima koji poznaju još namanje jedan strani jezik
– Diploma najmanje srednje stručne spreme
– Stalno prebivalište u BiH
– Mogućnost rada tokom ljetnih mjeseci
– Želja za timskim radom i učenjem
– Otvorenost, kolegijalnost, pozitivnost, marljivost
– Zainteresiranost za arheologiju, drevnu historiju i istraživanja

Prednost imaju studenti iz Visokog i okoline.
Obuka će biti podjeljena na 10 nedjeljnih časova tokom tri mjeseca. Finalni ispit će biti održan 21. aprila na jednom od stranih jezika.
Kandidati koji usvoje specifična znanja iz oblasti kojima se bavi Fondacija i uspješno završe obuku mogu odmah početi sa radom s mogućnošću dogovora oko trajanja angažmana. Svi vodiči su osigurani tokom sezonskog rada.
Vodička služba Fondacije važi za jedan od ozbiljnijih i profesionalnijih timova u regionu. Ukoliko želite biti dio ovog mladog, iskusnog i društvenog tima vodiča Fondacije prijave i CV slati na e-mail: ajdin@piramidasunca.ba. Oglas je otvoren do 2. februara 2019.

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.