Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”: Škola za turističke vodiče Fondacije 2019 *Arhiva

Prednost imaju studenti iz Visokog i okoline.

Info: Aktivni članci 583, Arhivirani članci 4683

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” poziva sve zainteresovane, mlade i ambiciozne ljude da se prijave na “Školu za turističke vodiče Fondacije 2019”.

Škola će uključivati obuku za vodiče prvog stepena što obuhvata rad na lokacijama kompleksa Ravne, parka Ravne 2 i arheološke lokalitete u Bosanskoj dolini piramida tokom sezone 2019.
Svi kandidati trebaju da ispunjavaju slijedeće uslove:

– Napunjenih 20 godina života
– Odlično poznavanje engleskog jezika
– Prednost kandidatima koji poznaju još namanje jedan strani jezik
– Diploma najmanje srednje stručne spreme
– Stalno prebivalište u BiH
– Mogućnost rada tokom ljetnih mjeseci
– Želja za timskim radom i učenjem
– Otvorenost, kolegijalnost, pozitivnost, marljivost
– Zainteresiranost za arheologiju, drevnu historiju i istraživanja

Prednost imaju studenti iz Visokog i okoline.
Obuka će biti podjeljena na 10 nedjeljnih časova tokom tri mjeseca. Finalni ispit će biti održan 21. aprila na jednom od stranih jezika.
Kandidati koji usvoje specifična znanja iz oblasti kojima se bavi Fondacija i uspješno završe obuku mogu odmah početi sa radom s mogućnošću dogovora oko trajanja angažmana. Svi vodiči su osigurani tokom sezonskog rada.
Vodička služba Fondacije važi za jedan od ozbiljnijih i profesionalnijih timova u regionu. Ukoliko želite biti dio ovog mladog, iskusnog i društvenog tima vodiča Fondacije prijave i CV slati na e-mail: ajdin@piramidasunca.ba. Oglas je otvoren do 2. februara 2019.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.